Kırşehir’in gelişmesine katkı sağlayacak “Kırşehir Proje Merkezi” çalışmalarının detaylarını konuşmak üzere Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’i ziyaret etti. Ziyarette Kırşehir Ahi Evran Üniversite koordinesinde, kamu kurumları ve STK'lar ile birlikte; eğitim, sağlık, tarım, teknoloji, girişimcilik, tarih, kültür ve sanat alanları başta olmak üzere, her biri Kırşehir’in ekonomik ve sosyal alanına katkı sağlayacak çalışmalar konuşuldu.

Görüşmede şehrin tanınırlığını artıracak, belli alanlarda markalar üretecek ve turizm gelirini artırması beklenen projelerin hazırlanarak hayata geçirileceği çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı. Üniversite-şehir bütünleşmesinin tabana yayılmasının tüm kesimleri memnun edeceği belirtildi. Üniversitede yapılan her türlü çalışmalara destek vereceklerini de kaydeden Vekil Erkan, özverili çalışmalarından dolayı Rektör Karahocagil’e teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildiren Karahocagil ise her zaman ortak akılla çalışacaklarını belirtti. Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Özata ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter'de katıldı.