Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık 19 Aralık 2023 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’i makamında ziyaret etti.  Ziyarette Karabük Üniversitesi’nin yürüttüğü ve 2-3 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak Türkiye’nin İlk Ulusal ve Uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest kapsamında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Senato Salonunda işbirliği protokolü imzalandı.

“Türkiye Yüzyılı için harekete geç Sosyalfest ile gelişime öncülük et” sloganıyla Karabük Üniversitesi’nde yürütülen, toplumsal sorunların çözümüne olan ilgiyi artırmak ve Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilecek olan Sosyalfest’e Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi de katkı sağlayacak.

İmzalanan protokolün ardından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi senato salonunda Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi hakkında ayrıntılı bir sunum yapılarak sistem hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Toplantıya üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ve üniversitemiz Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk de katıldı.