Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Mucur Kaymakamı Abdüllatif Yılmaz ile Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu. Şehir ve ilçe için yapılabilecek çalışmalarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede Mucur’un potansiyelini ortaya çıkarmada üniversitenin ilçe ile yapabileceği iş birlikleri konuşuldu. Yapılan iş birliklerinin vatandaşa hizmet şeklinde yansıdığına dikkat çekilen görüşmede kurumlar arasındaki diyaloğun önemine vurgu yapıldı.

Ziyaretler sonrası Mucur Kaymakamı Abdüllatif Yılmaz ve Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Rektör Karahocagil ve beraberindeki heyete ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ilettiler. Ziyaretlerde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter'de hazır bulundu.