İkili İş birliklerine büyük önem veren Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, tüm kamu kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda 7 Eylül 2023 tarihinde Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Kırşehir Ticaret İl Müdürü Mahmut Dalgalı ve Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, Rektör Karahocagil’i makamında ziyaret etti.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi gelişimi ve ilimizin kalkınması için fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, kurumlar arası ikili iş birliklerinin önemine değinildi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olarak her türlü ikili iş birliğine açık olduklarını dile getiren Rektör Karahocagil, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Kırşehir Ticaret İl Müdürü Mahmut Dalgalı ve Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı’ya ziyaretleri için teşekkür etti.