Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, ilimizin önde gelen Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve kamu kurumlarıyla istişarelerine devam ediyor. 4 Eylül 2023 tarihinde Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Emre Demirci ve beraberindekiler, Kızılay Kırşehir İl Merkez Başkanı Osman Eroğlu ve beraberindekiler, Kırşehir Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen İl Başkanı Yusuf Aydın ve beraberindekiler, Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bahamettin Öztürk ve beraberindekiler ile Kırşehir Ülkü Ocakları Başkanı Nurullah Yağmur ve beraberindekiler Rektör Karahocagil’i ziyaret etti.

Üniversite ve şehrin her zaman iç içe olması gerektiğini vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, şehrin dinamikleri arasında yer alan sivil toplum kuruluşları ile üniversitemizin iş birliği içinde olacağını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karahocagil, Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Emre Demirci, , Kızılay Kırşehir İl Merkez Başkanı Osman Eroğlu, Kırşehir Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen İl Başkanı Yusuf Aydın, , Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Bahamettin Öztürk ile Kırşehir Ülkü Ocakları Başkanı Nurullah Yağmur ve beraberindekilere teşekkür etti.