Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e tebrik ziyaretinde bulundu. Görüşmede KAEÜ’nün farklı alanlarda ciddi bir potansiyele sahip olduğunu, kurulduğu günden bu yana nitelikli bir ilerleyiş sergilediğini kaydeden Rektör Karahocagil, bunu Kırşehir’in ortak dinamikleriyle uzlaşı kültürü içerisinde hareket ederek geliştirmenin en temel hedefleri arasında olduğunu vekil Erkan’a iletti.

Ziyarette gerek Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan gerekse Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir’in tüm kurumların ortak paydası olduğunu dile getirdiler. Rektör Karahocagil’e görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunan vekil Erkan, her zaman üniversitenin akademik ve sosyal yönünden Kırşehir'in faydalanacağını, üniversitenin projelerinin ise destekleneceğini belirtti.