KAEÜ Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalından yeni mezun olan Berkay Güzel, 25 Ağustos 2023 tarihinde açıklanan KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi sonuçlarına göre, Türkiye genelinde dereceye girerek "Türkiye üçüncüsü" oldu. Türkiye genelinde 19.854 Sınıf Öğretmeni mezununun girdiği sınavda Berkay Güzel, KPSSP121-15 puan türünden 94,22 puan aldı. Berkay Güzel açıklanan sonuçlara göre, tüm öğretmen yetiştirme lisans programı mezunları arasında ise 97,07 puan alarak "Türkiye yedincisi" olmayı başardı. Üniversitemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı mezunu Berkay Güzel'i göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı tebrik ediyor, meslek hayatında başarılar diliyoruz.