Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, birim ziyaretleri kapsamında Fen-Edebiyat Fakültesi ile Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğretim elemanları ile bir araya geldi. Fakülte binalarında gerçekleşen ziyarette Rektör Karahocagil’e, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Güneş, Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ve Prof. Dr. Musa Özata ile Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük de eşlik etti.



Fen Edebiyat Fakültesi ile Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğretim elemanları ile bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, fakültelerin genel, fiziki ve akademik durumu hakkında Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadir İlhan ile Mühendislik-Mimarlık  Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Önal’dan brifing aldı.



Dekanların brifinginin ardından bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, rektörlük seçimleri ile yeni bir döneme girdiklerini belirterek eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra proje ve çalışmalara ara verilmeden devam edileceğini söyledi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin devam eden projelerinin yanı sıra yeni proje ve çalışmalarla yeni hedeflere birlikte yürüyeceklerini anlatan Rektör Karahocagil, hayata geçirilmesi planlanan proje ve çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdi. Konuşmasında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin kalite süreçlerine de değinen Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, kalite süreçleri kapsamında AR-GE çalışmalarının oldukça önemli olduğuna vurgu yaptı. Konuşmasının sonunda bu tür birim ziyaretlerinin devamlı olacağını ve öğretim elemanları ile sürekli bir araya geleceğini de belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, tüm akademisyenlere çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretler sonunda Rektör Karahocagil, fakültelerin laboratuvarlarını gezerek sorumlu öğretim elemanlarından bilgiler aldı.