Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e göreve başlamasının ardından tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Hasan Tezer, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mehmet Selim Kaya, İl Göç İdaresi Müdürü Mikail Gündoğdu, PTT Başmüdürü Ahmet Eraslan, Türk Telekom İl Müdürü Mustafa Akkan ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Süleyman Aslan Rektör Karahocagil’e  yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ise “Cumhurbaşkanımızın teveccühleriyle yüklendiğimiz sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için çalışmalarımıza başladık. Ülkemizin hedefleri doğrultusunda üniversite olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kadim bir milletin fertleri olarak kendi sosyolojik ve kültürel yapımızı, değer dünyamızı dikkate alarak vereceğimiz öğrenimle nitelikli bireyler yetiştireceğiz. Kalite odaklı çalışmalarımızla başta Kırşehir ve bölgemiz olarak ülkemizin kalkınmasında destek olacağız. Bu noktada iyi temennilerde bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.