Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serkan Kayalar’a nezaket ziyaretinde bulundu. 24 Ağustos 2023 tarihinde TİKA Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş de Rektör Karahocagil’e eşlik etti.

Ziyarette Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin gelişimi, fiziki ve akademik durumu hakkında bilgiler veren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversitemiz ve ilimizin gelişimine katkı bulunmak amacıyla özveriyle çalışmaya devam edeceklerini anlatarak ikili iş birliğinin önemine değindi.

Kurumlar arası iş birliğinin kurumların gelişmesine önemli katkılar sunduğunu dile getiren TİKA Başkanı Serkan Kayalar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş’e teşekkür etti.