Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, ilimize bir takım ziyaretlerde bulunmak için gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı karşılama törenine katıldı. 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleşen törene, Vali Hüdayar Mete Buhara başta olmak üzere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, kurum müdürleri, ilimiz yöneticileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Karşılama töreninin ardından valilikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile kısa bir görüşme yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesindeki gelişmeler, projeler ve çalışmalar hakkında Bakan Koca’yı bilgilendirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ilimizde ve üniversitemizde ağırlayacak olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Karahocagil, ziyaretlerinden dolayı Bakan Koca’ya teşekkür etti.