Üniversitemize Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler kapsamında 15 Ağustos 2023 tarihinde İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) Onursal Başkanı Yavuz Çelik Karahan, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Kırşehir Temsilcisi ve Diş Hastanesi Başhekimi Müge Şebnem Şahin, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kırşehir Şube Başkanı Hikmet Kılıç, Ahi TV Sahibi Hasan Eraslan, Yozgat Yerköy Cumhuriyet Savcısı Barış Çetin, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve ilimizin gelişimi için her türlü iş birliğine açık olduklarını dile getiren Rektör Karahocagil, üniversite ve şehir bütünlüğünün her zaman önemli olduğunu vurguladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, IGMG Onursal Başkanı Yavuz Çelik Karahan, KADEM Kırşehir Temsilcisi Müge Şebnem Şahin, İHH Kırşehir Şube Başkanı Hikmet Kılıç, Ahi TV Sahibi Hasan Eraslan, Yozgat Yerköy Cumhuriyet Savcısı Barış Çetin, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ve beraberindekilere teşekkür etti.