Üniversitemize Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler kapsamında 14 Ağustos 2023 tarihinde Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz ile İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen ve yönetimi, Rektör Karahocagil’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak üniversite ve şehrin gelişimi konularında istişare ettiler.

Üzerlerine düşen sorumluluk bilinciyle üniversitemiz ve şehrin gelişimi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, bölgenin kalkınmasında ve gelişmesinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin katkısının son derece önemli olduğunu kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karahocagil,  İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz ile İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen ve yönetimine teşekkür etti.