Üniversitemiz Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük ile daire başkanları hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 14 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleşen ziyarette, daire başkanları birimleri hakkında Rektör Karahocagil’e bilgiler verdi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin gelişmesi ve büyümesi konusunda tüm akademik ve idari birimlerin emeği olduğunu dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, bölgesinde parlayan bir yıldız olan üniversitemizin daha da gelişmesi için birlikte güzel işlere imza atacaklarına inandığını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karahocagil, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük ve daire başkanlarına teşekkür etti.