Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kırşehir Yeşilay Şube Başkanı Prof. Dr. Ali Güneş ve ekibi, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüştü Yeşil ve beraberindekiler, Akçakent Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç ve Kırşehir Habertürk Sitesi Sahibi Ömer Duran Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 11 Ağustos 2023 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin gelişimi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin gelişimi için bilgi ve birikimleriyle önemli adımlar atacaklarını anlatan Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversitemizin şehrine ve bölgesine katkı sağlamaya devam edeceğini dile getirdi. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karahocagil, Rektör Yardımcısı ve Kırşehir Yeşilay Şube Başkanı Prof. Dr. Ali Güneş ve ekibine, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüştü Yeşil ve beraberindekilere, Akçakent Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç’a ve Kırşehir Habertürk Sitesi Sahibi Ömer Duran’a teşekkür etti.