Kırşehir Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 10 Ağustos 2023 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Vali Yardımcısı Çetinkaya, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak Rektör Prof. Dr. Karahocagil’e başarı dileklerini iletti.

Bölge üniversiteleri ile etkin ve sürekli iş birliği içerisinde atılacak adımların konuşulduğu ziyarette Çetinkaya, üniversitelerin bilimsel ve akademik anlamda yaptığı çalışmalarla bölgenin değişimine ve gelişimine önemli katkılar sunan kurumlar olduğunu belirterek başarıların devamını diledi. Rektör Prof. Dr. Karahocagil ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Yardımcısı Çetinkaya’ya teşekkürlerini iletti.