Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’in rektör olarak atanmasının ardından hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu çerçevede Rektör Karahocagil, 10 Ağustos 2023 tarihinde Kırşehir Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Dadal ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sadık Gülecen’i makamında konuk ederek hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

Ziyarette Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Kırşehir için önemli bir şans olduğuna dikkat çeken Adalet Komisyonu Başkanı Dadal ve İl Jandarma Komutanı Albay Gülecen, Rektör Karahocagil’in başarılı çalışmalara imza atacağına inandıklarını belirtti. Karahocagil’e yeni görevinde başarılar dileyen Dadal ve Gülecen, üniversitelerin bulundukları yerlerin kalkınmasına en önemli katkıyı sunan yapılar olduğuna dikkat çektiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Karahocagil ise KAEÜ’nün Türkiye’nin yükseköğretim alanında örnek alınan bilim yuvalarından biri haline gelmesi hedefini sürdüreceklerini belirtti.