Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dâhili Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Güneş Tıp Fakültesi Dekanı olarak atandı. 9 Ağustos 2023 tarihinde Tıp Fakültesi Dekanlık makamında gerçekleştirilen devir-teslim töreninde üniversitemize rektör olarak atanan mevcut dekan Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil görevi Prof. Dr. Ali Güneş’e devretti. Törene fakülte öğretim elemanları ve idari personel katıldı.

Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, düzenlenen tören ile dekanlık görevini Prof. Dr. Ali Güneş’e devretti. Karahocagil, yeni görevinde Tıp Fakültesi Dekanı Güneş’e başarılar diledi. Yeni dekan Prof. Dr. Ali Güneş ise şu ana kadar Tıp Fakültesi Dekanlık görevini yürüten Rektör Karahocagil’e verdiği değerli hizmetler ve katkıları için teşekkür ederken Rektör Karahocagil’e yeni görevinde başarılar diledi. Tıp Fakültesi Dekanı Güneş, ‘’Başta Rektörümüz olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Tıp Fakültemizin başarısı için elimden gelen gayreti göstereceğim” dedi. Tören sonunda Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e Tıp Fakültesine hizmetlerinden dolayı plaket ve çiçek verildi.