Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 9 Ağustos 2023 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretlerinde Rektör Karahocagil’i Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ve yönetimi, Ahi Evran Üniversitesi Cami Yaptırma Yaşatma Derneği adına hayırsever Muzaffer Marşap, Halkbank Kırşehir Merkez Şube Müdürü Turgut Korkmaz ve Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu, Bizim Kırşehir Haber Sitesi Sahibi Nurettin Turunç, Kırşehir Memleket Haber Portalı Sahibi Murat Sürmeli, Cemiyet Yönetim Kurulu Üyesi Gürsel Seçilmiş, Kırşehir Pusula Haber Sitesi Sahibi Hüsnü Arıöz ve Kırşehir Anadolu Haber Sitesi Sahibi Serdar Güner ziyaret etti.

Kendisine yapılan ziyaretler dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversitede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olarak şehir ile üniversitenin bütünleşmesi konusunda sivil toplum örgütleri ve ilgili kurumlarla birlikte çalışacaklarını belirten Karahocagil, bu konuda karşılıklı iş birliği çerçevesinde görüşmelerin devam edeceğini belirtti.