Göreve yeni başlaması nedeniyle Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Karahocagil ziyaret programı kapsamında Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Dadal’ı makamlarında ziyaret etti. 7 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleşen ziyaretlerde eğitim-öğretim faaliyetlerine yönelik istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretlerde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin gelişimi ve nitelikli bireyler yetiştirmeye yönelik projelerini hayata geçirmek istediklerini anlatan Rektör Karahocagil, bölgesel kalkınmadaki rol ve misyonlarının artarak devam edeceği mesajını verdi. Milletvekili İlhan, Belediye Başkanı Ekicioğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Dadal ise, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e yeni görevinde başarılar dileyerek ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Ziyaretlerin verimli geçtiğini belirten Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, ikili iş birliklerini yeni dönemde emin adımlarla daha ileriye götüreceklerini ifade etti. Karahocagil, misafirperverlikleri ve yakın ilgilerinden dolayı tüm ev sahiplerine teşekkürlerini iletti.