Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil Ankara’da Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy’u ziyaret etti. 4 Ağustos 2023 tarihinde ÖSYM Başkanlığında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Üniversitemizin genel ve fiziki durumu ile akademik gelişimi konusunda ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy ile istişarede bulunan Rektör Karahocagil, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin iline ve bölgesine önemli katkıları olan bir üniversite olduğunu belirtti.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin gösterdiği başarı ile adından sıkça söz ettiren bir üniversite olduğunu vurgulayan ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Ersoy, Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e teşekkür etti.