Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “ 2. Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri" fuarına katıldı. 22-23 Temmuz 2023 tarihlerinde Ulus Gençlik Merkezinde gerçekleşen fuarda 50’nin üzerinde eğitim kurumu yer aldı.

2. Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri fuarında yerini alan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi standı, üniversite adayı öğrenciler ve velileri tarafından yoğun ilgi gördü. Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği personeli, üniversite adayı öğrencilere Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin fiziki ve akademik durumu, barınma imkânları ve üniversitemizin avantajları hakkında bilgiler verdi. Köklü bir geçmişe sahip olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bölümleri, değişim programları, kampüs imkanları ve diğer birçok konu hakkında fikir sahibi olan öğrencilere, üniversitemiz personeli tarafından kalem, broşür, tercih klavuzu vb. materyaller hediye edildi. Yoğun katılımlı gerçekleşen fuarda aday öğrenciler, üniversitemizin imkanlarından dolayı Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin tercih listelerinde yer alacağını belirtiler.