Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ilimize bir dizi programa katılmak üzere gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’yi karşılama törenine katıldı. 8 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen törene Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara başta olmak üzere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, kurum müdürleri, ilimiz yöneticileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Valilik makamında Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile kısa bir görüşme yapan Rektör Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin proje ve çalışmaları hakkında Bakan Kirişci’ye bilgiler verdi. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’yi ilimizde ağırlamaktan mutlu olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ziyaretlerinden dolayı Bakan Kirişci’ye teşekkür etti.