Kahramanmaraş merkezli depremlerde ülkemizin ve milletimizin her zaman yanında olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, bölgeye yaptığı yardımların yanı sıra personeli ile birlikte Kırşehir ilimizde  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) gönüllü destek veriyor.

Üniversitemizde görevli 20 personelimiz, deprem bölgesinden ilimize gelen vatandaşlarımızı karşılama ve kayıt işlemlerini gerçekleştirmek için gönüllü oldu. AFAD Kırşehir Şubesinde dönüşümlü çalışan gönüllü personelimiz, depremden etkilenen vatandaşların yaralarına merhem olmak adına ellerinden gelen özveriyi gösteriyor. Bu zor günlerde birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, AFAD Kırşehir Şubesinde gönüllü çalışan personeline teşekkür etti.