KAEÜ tarafından görevlendirilen ekipler Adıyaman'da yardım faaliyetlerini sürdürüyor. Üniversitemiz Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman ve köylerinde sıcak yemek ikram ediyor; ayrıca köylerde kuru gıda, soba, odun, kömür dağıtarak bölgede depremin etkilediği vatandaşlara yardımcı oluyor.

Adıyaman’da gıda ve yaşam malzemesi dağıtımı gibi her türlü yardım faaliyetlerine destek olan üniversitemiz ekipleri, ayrıca Adıyaman Hürriyet İlkokulu bahçesi, çevredeki çadırlar ile köylerde depremzedelere yemek dağıtımına başladı. Okul bahçesinde sabit, mahalle merkezlerinde seyyar olmak üzere iki mutfak kuran ekipler depremzedelere yardımcı olmaya devam ediyor. Yemekler, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi çalışanlarınca depremzedelere ikram ediliyor. Depremzedeler için yardım çalışmalarını değişen ihtiyaçlara göre sürekli revize eden üniversitemiz bölgede olmaya devam edecek.