Yaşanan büyük felaketin ardından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi bölgede çalışmalarına devam ediyor. Kahramanmaraş’ta kurduğu mobil mutfakla depremzedelere yemek hizmeti veren üniversitemiz, iki aracı da diğer afet bölgesi olan Hatay İskenderun’a yönlendirerek ayni yardımları da bu bölgeye ulaştırdı.

Yardım kampanyası sonucu ilk olarak bölgeye 5 araç ve 12 personelle intikal eden üniversitemiz faaliyetlerine başladı. Üniversitemiz, Kahramanmaraş Nevin Gümüşer Anaokulunda 5 gün boyunca depremzede vatandaşlara yemek hizmeti vererek bir nebze yaraları sarmaya çalışacak. 2 aracı da Hatay İskenderun’a yönlendiren üniversitemiz ayni yardımları da bölgeye ulaştırdı. Bölgeye desteklerinin Afet Koordinasyon Merkezi faaliyetleri ve diğer lojistik faaliyetlerle devam edeceğini söyleyen Rektör Karakaya, felaketin ardından canla başla çalışan ekibine teşekkür etti.