Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Orta Anadolu Bölgesinin en büyük kariyer fuarı olan Orta Anadolu Kariyer Fuarı (ORAKAF’23) 6-7 Mart 2023 tarihlerinde  Kayseri OSB Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek. Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek fuara Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin de aralarında bulunduğu 12 paydaş üniversite katılacak.

500’den Fazla Firma ve 20 Bin Öğrenci Katılımı Bekleniyor

Binlerce öğrencinin katılımı ile düzenlenecek olan Orta Anadolu Kariyer Fuarı'na katılım sağlanması; öğrenciler, mezunlar ve genel anlamda firmaların tanıtımı ile staj ve iş başvurularının değerlendirilmesi açısından önem teşkil ettiği bildirildi. 6-7 Mart 2023 tarihlerinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan fuara, 500 firma ve en az 20.000 öğrenci ve mezun katılımı hedefleniyor. 

Bilgi ve Kayıt İçin 

Öğrencilerin ve mezunların katılım sağlayabilmeleri için Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin geliştirdiği Yetenek Kapısına (yetenekkapisi.org) sitesi üzerinden üye olmaları, kariyer fuarları bölümünden ORAKAF’23 etkinliğine kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Öğrencilerin ilgili tarihlerde Kayseri’de gerçekleşecek ORAKAF23 kariyer fuarına ulaşımı kontenjan dâhilinde üniversitemiz imkânları ile sağlanacaktır.

ORAKAF’23 Paydaş Üniversiteler

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Kapadokya Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi.