Sürdürülebilir değer oluşturma modellerini üniversitemiz çatısı altında toplama hedefiyle hareket eden Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, EFQM Modeli’nin bir yönetim modeli olarak benimsenmesi ve hayata geçirilmesi amacıyla ‘’Öz Değerlendirme’’ çalışmalarına başladı. Kongre Kültür Merkezi’nde 19 Aralık 2022 tarihinde başlayan ve beş gün sürecek toplantılarda eğitime modern bir bakış açısı getiren EFQM Modeli enine boyuna tartışılacak.

Kalite çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren KAEÜ’de, mevcut yönetim yaklaşımlarının EFQM Modeli çerçevesinde değerlendirileceği toplantılar sayesinde; kuvvetli ve gelişmeye açık alanlarının tespitinin yapılması (kurumsal değerlendirme), mevcut durum değerlendirmesi neticesinde tespit edilen iyileştirmeye açık alanların geliştirilmesine yönelik bir yol haritasının (kurumsal gelişim planı) oluşturulması çalışmaları yapılacak.

Çalışmaya Modelin yedi kriterinde yer alan akademik ve idari çalışanlar ile öğrenci temsilcilerinin yer aldığı 61 kişi katılıyor.