Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Başpehlivan olan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi 4. sınıf öğrencisi Cengizhan Şimşek, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 7 Aralık 2022 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersan Kara da eşlik etti.

661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Başpehlivan olan öğrencimiz Cengizhan Şimşek’i tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olarak sportif faaliyetlere ve milli sporculara her zaman destek verdiklerini söyledi. Öğrencimiz Cengizhan Şimşek’in başarısını üniversitemizin de başarısı olarak gördüğünü anlatan Rektör Karakaya, Güreş müsabakalarında öğrencimiz Cengizhan Şimşek’e başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin Başpehlivanı öğrencimiz Cengizhan Şimşek’e başarılarından dolayı teşekkür belgesi ve hediye verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, öğrencimiz Cengizhan Şimşek, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersan Kara ve beraberindekilere teşekkür etti.