Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ’’Öğrenci Toplulukları Buluşma Şenliği’’nin 6.’sı 26 Ekim 2022 tarihinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye alanında başladı. Çok sayıda öğrencinin büyük ilgi gösterdiği ve iki gün sürecek (26-27 Ekim 2022) etkinliğin ilk gününe katılım yoğun oldu.

Öğrencilerin eğlenceli dakikalar geçirdiği programın ilk günü Gençlik Spor Halk Oyunları gösterisi, Kardeş Ülkeler Topluluğu Uluslararası Müzik Dinletisi ve Halk Oyunları Gösterisi, Yasin Yaşlı’dan Türk Halk Müziği konseri, Grup Bercezte Band ve Grup 21’den Anadolu Rock konseri ile programı sona erdi. 6. Öğrenci Toplulukları Buluşma Şenliği ikinci gün Halk Oyunları gösterisi, Haydar-Yasin Ertaş Türk Halk Müziği Dinletisi, Grup Vaveyle ve Grup Güyalar Alemi’nin Pop-Rock konseri ile sona erecek.