Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavında (TUS) büyük başarı gösterdi. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Mezun Başarı Atlasında bulunan TUS başarı istatistiklerine göre TUS’ta Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, hem Temel Tıp Bilimleri hem de Klinik Tıp Bilimleri olmak üzere iki alanda da 6. olarak büyük bir başarı gösterdi.

Aynı zamanda Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencilerinin bu başarıları ile Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Devlet Üniversitesi Tıp Fakülteleri içinde 4. ve Afiliye Tıp Fakülteleri sıralamasında da 2. olmasını sağladılar.  Üniversitemiz Tıp Fakültesi yönetimi Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine bu güzel başarıyı sağlayan öğrencilerini tebrik ederken, öğrencilerin yetiştirilmesi ve eğitimlerinde büyük emek ve gayretleri olan öğretim üyelerine de teşekkür etti.

YÖK Mezun Başarı Atlasına ulaşmak için tıklayınız.