Üniversitemiz, yeni kayıt yaptıran öğrencilere rehberlik etmek amacıyla Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminalinde ve Merkez Yerleşkemiz Yabancı Diller Yüksekokulu önünde stant açtı. Stantlarda bulunan Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği çalışanları öğrencileri terminalde ve merkez yerleşkede karşılayarak onlara yardımcı olmaya çalışacak.

Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizi hem karşılamak hem de onlara yardımcı olmak amacıyla kurulan Öğrenci Danışma Noktasının Merkez Yerleşkemizdeki standını, 16 Eylül 2022 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrencilerle sohbet eden Rektör Karakaya, onlara “Artık yeni yeni yuvanız Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, yuvanıza hoş geldiniz.” dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük ve daire başkanları eşlik etti.

Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminalinde açılan stantta şehri ve üniversiteyi çeşitli materyallerle yakından tanıma fırsatı bulan ve üniversitemizin tahsis ettiği otobüslerle kampüse taşınan öğrenciler, kendilerine yapılan bu sıcak karşılamadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.