Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kars Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Soner Aygün ile Niğde Ağır Ceza Reisiyken Kırşehir Ağır Ceza Reisi olarak atanan Ömer Dadal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 6 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşen ziyaretlerde Rektör Karakaya, Cumhuriyet Başsavcısı Aygün’e ve Ağır Ceza Reisi Dadal’a Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin genel ve fiziki durumu ile akademik başarıları hakkında bilgi verdi.

Üniversite olarak Kırşehir’in kalkınmasına katkı sağlayacak çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, projeler sayesinde ilimizin en önemli kaynaklarından biri olan jeotermali farklı alanlarda kullandıklarını söyledi. Üniversitemizin kalite çalışmalarıyla da adından sıkça söz ettirdiğini belirten ve YÖK’ten Tam Akreditasyon Belgesi alındığının altını çizen Karakaya, çok çeşitli alanlarda çalışmalar sürdürdüklerini kaydetti. Son olarak üniversitemizin fiziki gelişimi hakkında da detaylı bilgi veren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün’e ve Ağır Ceza Reisi Ömer Dadal’a yeni görevlerinde başarılar dileyerek vazo ve Ahilik kitapları hediye etti.