Üniversitemiz Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi 2022-2023 eğitim öğretim dönemi Müzik ve Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Yetenek Sınavı 23 Ağustos 2022 tarihinde başladı. Üniversitemiz Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Neşet Ertaş Salonunda gerçekleşen sınav 26 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek.

Üniversitemiz Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik ve Geleneksel Türk Sanatları Bölümüne 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için toplamda 320 aday öğrenci başvurdu. Müzik Bölümüne başvuru yapan aday öğrenciler sınavlarını Üniversitemiz Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Neşet Ertaş Salonunda gerçekleştirirken, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Yetenek Sınavı 25 Ağustos 2022 tarihinde Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Binasında yapılacak. Sınav süresince aday öğrenciler için güvenlik, ulaşım, kafeterya, kantin ve sağlık hizmetleri gibi tüm destek hizmetleri üniversitemiz tarafından sağlanarak aday öğrenci ve velilerine süreç ve hizmetler hakkında bilgiler verildi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, 23 Ağustos 2022 tarihinde yetenek sınavının yapıldığı Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezini ziyaret etti. Aday öğrenciler ve sınav sürecini yöneten akademik ve idari personel ile bir araya gelen Prof. Dr. Ahmet Gökbel, sınav süreci hakkında bilgiler aldı. Aday öğrenciler ve velileri ile de bir süre sohbet eden Gökbel, sınava giren öğrencilere başarılar dileyerek sınav sürecini yöneten akademik ve idari personele de çalışmalarında kolaylıklar diledi.