Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı görevine atanan Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. 12 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin genel durumu, çalışmaları ve üniversitemiz tarafından yürütülen pilot projeleri hakkında ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy’a bilgiler veren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemizin artık kaliteli eğitim anlayışıyla bölgesine önemli katkı sağladığını ve çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirdiğini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür etti.