Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve beraberindekiler Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 5 Temmuz 2022 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, ilimiz ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin ilimizin kalkınması ve gelişmesi adına çok sayıda proje ve çalışma gerçekleştirdiğini söyleyen Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehir’in son yıllarda tam bir öğrenci şehri olduğunu kaydetti. Üniversitemizin akademik çalışmalarıyla da adından sıkça söz ettirdiğini ve ilimizin gelişimine önemli katkılar sunduğunu vurgulayan Gökçınar, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

Göreve geldiği günden bu yana üniversitemiz ve ilimizin, gelişmesi ve büyümesi için çalıştıklarını anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, gece gündüz demeden hem ilimiz hem de üniversitemiz için önemli adımlar attıklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyaretin devamında Rektör Karakaya, konuklarını Senato Salonunda ağırlayarak bir süre sohbet etti. Daha sonra Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile Kırşehirli Dernekler Federasyonu üyeleri bir hatıra fotoğrafı çektirdi.