Kalite çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Mükemmellik Ödülü için de kolları sıvadı. Kalitedeki başarısını eğitim alanında da tamamlayan üniversitemiz, Mükemmellik Ödülü için EFQM Modeli Eğitimlerine başladı. 13 -15 Haziran 2022 tarihleri arasında Üniversitemiz Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Süleyman Türkmani Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitime, Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, Kalite Yönetim Koordinatörü Yardımcıları, akademik ve idari personel katıldı.

EFQM Eğitmeni ve Danışmanı Dr. Mehmet Çoban tarafından verilen EFQM Modeli eğitimiyle Üniversitemiz Kalite Yönetim Koordinatörlüğü ekibi, Üniversitemizin Kalite Yönetim Sistemini, EFQM Modeline göre değerlendirmesini yapacak, güçlü yönler, iyileştirmeye açık alanlar belirlenecek ve bunlara yönelik iş planları oluşturulacak.

EFQM Modeli eğitimi 15 Haziran 2022 tarihinde sona erecek.