Kaliteli eğitim anlayışını amaç edinen ve insan odaklı eğitimi ön planda tutan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Mamak Belediyesi ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen “6. Geleneksel Üniversite Tanıtım Fuarı”na katıldı. 10 Mayıs 2022 tarihinde Mamak Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ve gelenekselleşen üniversite tanıtım fuarında, üniversite hazırlık öğrencilerine üniversitemiz tanıtıldı.

Mamak ilçesinde beş binin üzerinde öğrencinin katıldığı 6. Geleneksel Üniversite Tanıtım Fuarında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi de yerini aldı. Üniversitemizin faaliyetleri, çalışmaları, projeleri ve olanaklarının anlatıldığı fuarda, Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği personeli de standımızı ziyaret eden öğrencilerle Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin avantajlarını paylaştılar. Üniversitemizin son yıllarda önemli projelere imza attığını belirten personelimiz, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin ilklerin üniversitesi olduğunu vurguladılar. Üniversitemiz standını ziyaret ederek üniversitemizin ayrıcalıkları hakkında fikir sahibi olan üniversite adaylarına aynı zamanda kalem, broşür, dosya vb. gibi tanıtım materyalleri dağıtıldı. Üniversitemizin köklü aday bölümleri ve değişim programları hakkında bilgiler alan öğrenciler; şehrimizin ulaşımda kolaylığı, öğrenci odaklı üniversite olması, kaliteli eğitimi garantilemesi ve pilot projeleriyle öncü olması Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini tercih etmelerinde önemli bir faktör olacağını belirttiler.  

Fuarda Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel ve Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci ile beraberindekiler stantları gezerek üniversiteler hakkında bilgiler aldılar. Fuar sonunda Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine katılım belgesi verildi.