Gün geçtikçe büyüyen ve gelişen Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde liselere tanıtım faaliyetleri devam ediyor. Bu kapsamda üniversitemizi yakından tanımak ve birimler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyen Kırşehir Lisesi öğrencilerini üniversitemizde ağırladık. Kırşehir Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan heyet 21 Nisan 2022 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti.

İlk olarak Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği personelleri rehberliğinde Ahi Evran Kongre Kültür Merkezinde öğrencilere üniversitemiz hakkında bilgi verildi. Öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından akademik birimlerin tanıtımına geçildi. Öğrencilere üniversitemizi tanıtıcı materyallerin verilmesiyle Eğitim, Fen-Edebiyat ve Spor Bilimleri Fakültesi ile laboratuvarlar, kütüphane ve spor salonları gezdirildi. Kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanı sıra akademik gelişmelerin de anlatıldığı tanıtım gezisinin ardından öğrenciler, Ahi Evran Üniversitesini yakından tanıma fırsatı bulduklarını söyleyerek üniversitemizden memnun ayrıldıklarını ifade ettiler.