Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile Genel Sekreter Sinan Akpınar Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 19 Nisan 2022 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet Zeki Küçük de eşlik etti.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin çalışmaları ve projeleri ile göz doldurduğunu belirten Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, üniversitemizin gerçekleştirdiği proje ve çalışmalarla bölgesinin gelişmesine önemli katkılar sağladığını söyledi. Üniversitemiz tarafından geliştirilen ve patent alan ilk yerli yazılım Ahi Yeterliliğe Dayalı Dijital Eğitim Projesi (AYDEP) ve diğer faaliyetler için Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve ekibini tebrik eden Yılmaz, Rektör Karakaya ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemizin kendi projesi olan ve tüm eğitim kurumlarında kullanılabilecek olan AYDEP’in milli bir proje olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ülkemizin faydasına olacak projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile Genel Sekreter Sinan Akpınar’a teşekkür etti.