Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin ile birlikte Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde bulunan Genç Ofis’i ziyaret ettiler. 3 Mart 2022 tarihinde gerçekleşen ziyarete Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet Zeki Küçük de eşlik etti.

Genç Ofis’te öğrencilerle bir araya gelen Kırşehir Valisi İbrahim Akın, öğrencilerle böyle bir ortamda bir arada olmaktan mutlu olduğunu belirterek Genç Ofis’in öğrencilerin vakitlerini iyi bir şekilde değerlendirecekleri, çeşitli zihinsel ve sportif aktiviteler yaparak eğlenecekleri ve dostluklar kuracakları yerlerden biri olduğunu dile getirdi. Genç Ofis’in, öğrencilerin birbirleriyle iletişim kurmalarını sağlamak ve bireysel becerilerinin gelişmesine de katkıda bulunmak amacıyla kurulduğunu anlatan Vali Akın, onların milli ve manevi değerlere sahip bir genç olarak yetişmesine olanak sağlayacağına da inandığını vurguladı. 

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya geleceğimiz olan gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek ve ülkemize faydalı bireyler olmalarını sağlamak için her türlü imkânı onlara sunduklarını belirterek Genç Ofis’te öğrencilerimizle bir arada olmaktan mutlu olduğunu kaydetti. Genç Ofis’in öğrencilerimiz için faydalı olacağını vurgulayan Rektör Karakaya,, gençlerin kendilerini geliştirerek belirli alanlarda beceriler kazanacaklarına inandığını söyledi.

Konuşmaların ardından Kırşehir Valisi İbrahim Akın ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, öğrencilerle birlikte çeşitli aktivitelere katılarak sohbet ettiler.