Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 28 Şubat 2022 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede ilimiz ve üniversitemiz hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin ilimiz için önemli bir eğitim-öğretim kurumu olduğunu belirten Milletvekili Dr. Metin İlhan, üniversitemizin ve faaliyetlerinin ilimizin ulusal ve uluslararası tanınırlığına değer kattığını dile getirdi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın da çalışmalarının çok kıymetli olduğunu kaydeden İlhan, YÖKAK Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Rektör Karakaya’yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemizin son dönemlerde önemli adımlar attığını, çalışma ve projeleriyle çok yol kat ettiğini anlatan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bölgesinde bir yıldız gibi parlamasını sağlayacak ve ülkemizin ihtiyaçlarını karşılayacak proje ve faaliyetleri hayata geçireceklerini kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Milletvekili Dr. Metin İlhan’a teşekkür etti.