Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrenci toplulukları ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Çayağzı Ortaokulu ziyaret edildi. 27 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler önceden belirledikleri çeşitli kıyafetleri çocuklara hediye etti.

100 öğrenciyle yapılan Çayağzı Ortaokulu ziyaretinde öğrenci toplulukları çeşitli oyun ve aktivitelerle ortaokul öğrencileriyle keyifli vakit geçirdiler. Üniversitemiz öğrencileri yapılan etkinlik sayesinde hem çocuklarla eğlendi hem de yardımların yerine ulaşmasının mutluluğunu yaşadı. Projeye destek veren öğrenciler, bu tür çalışmalar içerisinde yer almaktan, farkındalık oluşturmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve öğrenci topluluklarınca yapılan açıklamada ise bu tür faaliyetlerin devam edeceği ve sayısının artacağı bildirildi.