Üniversitemiz Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda 22 Aralık 2021 tarihinde iki konser birden verildi. ‘Tasavvuf Musıkisi Konseri ve Şiir Dinletisi’ ile başlayan ilk konser, İslami İlimler Fakültesi Öğrenci Topluluğu ve Türkiye İlahiyatlar Platformu İl Temsilciliği tarafından verildi. Daha sonra verilen ‘Türk Sanat Müziği Konseri’ ise Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerince verildi.

Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Kubilay Kolukırık’ın her iki programa da şeflik yaptığı konserlerde tasavvuf ve sanat müziğinden eserler seslendirildi. İlgiyle takip edilen konserler sonrası konsere katkı veren akademisyen ve öğrencilere katılım belgeleri takdim edildi.