Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma programına katıldı. 10 Kasım 2021 tarihinde gerçekleşen anma programına İlimiz Valisi İbrahim Akın, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ilimizin diğer yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Anma programı ilk olarak Cacabey Meydanında Atatürk Anıtına çelenk bırakılması, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra tören, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Aşık Sait Konferans Salonunda düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı bu önemli yolda emin adımlarla ilerleyerek ülkemizi daha ferah ve medeniyetler zirvesine ulaştırmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. “Ecdadımızın bizlere bıraktığı bu kutsal vatanı korumak ve kalkındırmak için üzerimize düşen tüm sorumluluğu yerine getireceğiz.” diyen Rektör Karakaya, ebediyete irtihal eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle andıklarını kaydetti.