AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 6 Kasım 2021 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, ilimizin ve üniversitemizin genel durumu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimizde bulunan Mustafa Şen, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini ziyaretinde üniversitemizin yaptığı akademik faaliyetler ve projeler hakkında Rektör Karakaya’dan bilgiler aldı. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin birçok çalışmasıyla önce bölgesinde daha sonra da ülkede model olduğunu anlatan Rektör Karakaya ise 11. Kalkınma Planı Hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sıkılaştırarak yürüttüklerinin altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen‘e teşekkür etti.