Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 24 Ağustos 2021 tarihinde resmi gazetede yayınlanan 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8'inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı görevine atanan Prof. Dr. Cihad Demirli’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 26 Ağustos 2021 tarihinde Terbiye Kurulu Başkanlığında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Karakaya, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi yönetimi olarak Milli Eğitim Bakanlığı yapılacak işbirliklerini çok önemsediklerini belirterek, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ile de işbirliği içerisinde olmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.

MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli ise Rektör Karakaya’nın yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile yapılacak her türlü ortak çalışmanın kendilerini mutlu edeceğini ifade etti.