Kayseri Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 23 Ağustos 2021 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette her iki üniversitenin genel durumu görüşüldü.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve Kayseri Üniversitesinin genel, fiziki, sosyal ve kültürel yapısı hakkında karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Rektör Karakaya, üniversitemizin projeleri, bilimsel ve kültürel çalışmaları ile kalite ve uzaktan eğitim süreci hakkında Kayseri Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’yı bilgilendirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya teşekkür etti.