Üniversitemiz, “Tercih ve Tanıtım Günleri Etkinliği” kapsamında Ankara ve Yozgat’lı üniversite adaylarıyla bir araya geldi. Üniversitemizin tanınırlığını artırmak ve çevre illerdeki öğrencilere  bölümlerimizi tanıtmak amacıyla 17 Ağustosta Ankara Sıhhiye Meydanı’nda ve 19 Ağustosta Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nda açılan standımızı aday öğrenciler ziyaret etti. Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından organize edilen etkinlikte, standımızı ziyaret ederek okulumuz hakkında bilgi alan adaylar, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin genel yapısı, eğitim hizmetleri, akademik kadrosu ile teknik ve fiziki donanımı hakkında da fikir edinme fırsatı buldular. Üniversitemiz, tercih dönemi nedeniyle Kırşehir ve çevre illerde gerçekleştirdiği tanıtım faaliyetlerine eğitim-öğretim dönemi içerisinde de planladığı etkinliklerle devam edecek.