Kalite çalışmalarını başarı ile tamamlayan ve örnek bir kalite süreci başlatan üniversitemiz, Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemini kurum ve kuruluşlara anlatmaya devam ediyor. 10 Mart 2021 tarihinde Üniversitemiz Genel Sekreterlik Toplantı Salonunda yapılan tanıtım toplantısına, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ve Ekrem Öztürk, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisini temsilen J. Öğ. Ütğm. Dr. Begüm Çardak, Ayşegül Başıbüyük ve Özlem Aykın ve Kalite Yönetim Koordinatörlüğü ekibi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Mustafa Kurt, üniversitemizin kalite süreçlerinde geldiği noktanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Prof. Dr. Mustafa Kurt’un ardından söz alan Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Eğitimde Kalite Güvence Sistemi ve AYDEP uygulamaları hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verdi. Toplantının devamında Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi temsilcilerine Kalite Yönetim Koordinatörlüğünün beş yıllık Kalite Yolculuğu ve üniversitemizde uygulanmakta olan Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi uygulamaları hakkında açıklamalarda bulunuldu. Toplantı karşılıklı fikir alışverişlerinin yapılmasının ardından sona erdi.